Brazilian Jiu Jitsu

Bjj er til dig der godt vil prøve noget Kampsport, hvor man har det sjovt, kommer i god form, og lærer en helt masse. 

Hos Mikenta BJJ er der plads til alle, os dig der ALDRIG har prøvet det før. 

vores inro hold starter hele tiden forfra hver 4. Måned og man kan sagtens begynde i løbet af en periode.

Kom ned og hver med og bliv en del af Mikenta BJJ 🙂


Indmeld dig her :

https://fitness.flexybox.com/Mikenta/Registration

Brazilian Jiu Jitsu er en kampsport, hvor man har hele kroppen i brug. Det er en kampsport hvor man ikke bruger slag og spark men greb og teknik og hovedsagligt som gulvkamp, som man kalder at Rulle.  Da der ikke er slag og spark er skades risikoen minimal, og det er en kampsport som virkelig er noget for alle. Det er en kampsport hvor man virkelig for sved på panden, og bliver teknisk og motorisk udfordret, samtidig med at man har det sjovt. I Mikenta har vi yderst kompetente instruktører som gør alt for at du får en go oplevelse og træning.

I Brasiliansk Jiu-Jitsu lægges der vægt på fri kamp og sparring – også kaldet ‘at rulle’ – for at sikre at udøverne også er i stand til at udføre de lærte teknikker på en usamarbejdsvillig modstander samt at neutralisere dennes angreb. Målet er at få modstanderen ned at ligge og derefter hele tiden forbedre sin position, for derved til sidst at kunne anbringe personen i et greb, der får ham/hende til at give op, hvilket afslutter kampen.

Hold Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag Søndag
Børn/Junior 9-15 år
16:30 - 17:30
16:30 - 17:30
Voksen hold
17:30 - 18:30
18:30 - 19:30
17:30 - 18:45
10:15 - 11:15
Voksen hold fri rul
17:00 - 18:00
No-gi
18:30 - 19:30
17:30-18:30
Nedtagninger
17:30-18:30

BJJ

Vores BJJ hold består af folk på alle niveaur. Hos os er der plads til dig som lige er begyndt, men også til dig som allerede har erfaring med BJJ eller anden kampsport. BJJ er en god måde at forbrænde kalorier og giver dig en mulighed for at lære selvforsvar på en helt anden måde.

Junior BJJ er for dig som har lyst til at blive udfordret på det fysiske. BJJ er en sport som hjælper dig med at komme i god og giver dig et fællesskab med en helt masse andre. Vores Junior hold er for børn mellem 9-15 år og alle niveaur er velkomne!

Junior BJJ

Ønsker du at dyrke MMA eller en kunst hvor du også får lov til at kombinere albuer og knæ? Så kan vi anbefale at tage en prøve træning i muay thai også. Det ene behøver ikke at udelukke det andet.