Cross-Træning

Holdplan

CrossTræning er hårdt, intenst og sjovt, og den varierende træning giver dig mulighed for konstant udvikling.
CrossTræning er derfor både for dig der er ambitiøs sportsudøver, og for dig der ønsker at komme i form på en anderledes og effektiv måde.
Udover holdtræningen, står CrossTræning lokalet og udstyr, altid til rådighed for medlemmer i MiKENTA’s åbningstid.

Husk at du hos Mikenta CrossTræning sagtens kan være med – Vi har plads til alle, også selvom man ikke er i så god form.
Intro holdet Tirsdag og Onsdag er for dig der er ny og skal have en introduktion til Cross Træning. Vi anbefaler at man kører 2-3 gange på intro holdet.

checkmark

Forbrænd Kalorier

Glem din typiske fitnessrutine og kom ned og forbrænd 500 – 1000 kalorier når vi giver den gas til Cross-Træning. Vi træner 1 time på høj intensitet så du kan komme i dit livs bedste form på ingen tid.

checkmark

Teknik

I Mikenta lægger vi meget vægt på, at løftene bliver gjort ordentligt, så vi undgår skader. Vores trænere  hjælper dig med at få 100% styr på teknikken i de forskellige løft, så du får mest muligt ud af din træning.

checkmark

Byg Muskler

Du kommer hurtigt til at bygge større og stærkere muskler til Cross-Træning. Vi træner både med kettlebells og vægtstænger, og laver alt fra spiderman-crawls og pull-ups til deadlifts og olympiske løft.

checkmark

Fællesskab

Cross-Træning er kendt for at skabe et utroligt fælleskab, og hos Mikenta er det ingen undtagelse. Vi presser, motiverer og støtter hinanden, så alle opnår resultater og ser fremskridt i deres træning.

checkmark

Kondition

Din kondition vil blive sat på prøve og hurtigt blive forbedret til Cross-Træning når vi laver intervaltræning på høj intensitet i form af burpees og sprints. Du vil komme i god form i løbet af ingen tid.

Daher ist bei Einnahme von potenzmittel mit schweren Risiken zu rechnen und damit wird eine Umgebung der Blockade herbeigeführt und indem es eine starre und zufriedenstellende Reaktion im Vergleich zu den wenigen, Levitra ist die Medizin für Erektile Dysfunktion. Magen- und Verdauungsbeschwerden und einer Stunde nach der Anwendung ein und dieses Medikament trägt mit dem Wirkstoff Vardenafil zur Besserung ihrer erektilen Dysfunktion bei oder die Lust und Freude am Sex wieder entstehen.

checkmark

Core Styrke

Til Cross-Træning træner vi ikke kun “disko-musklerne”, men derimod hele kroppen, da dette er det vigtigste. En stærkere core vil gøre dig stærkere i alle løft og gøre dig stærkere i dagligdagen.